Nieuwtjes uit de vereniging

Zondag 22 juli Gezelligheidsrit

De Haarlemmermeer, een prachtig omgeving die tegen de watergebieden Kaag en Westeinderplassen aan ligt.
Ook onze luchthaven, Schiphol maakt onderdeel uit van dit gebied. Kortom, hier kunt u zeker een mooie rit rijden. Bert van der Putten heeft voor u een rit uitgezet in dit gebied, voor zondag 22 juli.

Hij ontvangt u graag vanaf 09.45 uur op de parkeerplaats van de IJsbaan, Zuiderdreef 2, 2153CL, Nieuw Vennep.

Er staat koffie/thee voor u klaar. Uiterlijk 11.00 uur vertrekt de stoet dan voor de rit. Onderweg is er 2x een stop en in het

totaal is het 26/27 kilometer rijden.
U kunt zich voor deze rit opgeven bij Bert van der Putten via mail; bertput@quicknet.nl of telefonisch; 06-10098470

Ringsteken 11, 12 en 21 augustus

Zoals eerder vermeld, is het ringsteken in Rijnsburg niet op dinsdag 7 augustus maar op ZATERDAGMIDDAG 11 AUGUSTUS.

Het steken vindt plaats op het Burg Koomansplein. Inschrijven bij de jury om 14.30u en de start is om 15.00u.
Er is deze dag ook corso en deze vertrekt vanaf het Flora terrein om 13.00u.

Het advies van de Oranje Vereniging ….. kom via de A44 om de files, die ontstaan door het corso, te omzeilen.
Het in en uitspannen kunt u doen op het Flora terrein, Laan van Verhof 3, 2231 BZ, Rijnsburg.

(vandaar vertrekt ook het corso dus misschien dat u even moet wachten als u vroeg arriveert)

Dan komt het ringsteken in Wassenaar er direct achteraan….ZONDAGMIDDAG 12 AUGUSTUS. Het steken vindt plaats op de Berkheistraat.

Inschrijven bij de jury om 13.30u en de start is om 14.00u. Parkeren kunt u op het terrein naast het ringsteek parcours. De prijsuitreiking vindt

plaats bij De Herberg Het Hoekje (eind van de Berkheistraat)

Het ringsteken in Katwijk a/d Rijn vindt plaats op DINSDAGAVOND 21 AUGUSTUS. Het steken vindt plaats in de Commandeurslaan.

Inschrijven bij de jury om 18.30u en de start is om 19.00u.
In en uitspannen op het voormalig veilingterrein aan de Sandtlaan. Let op ! Dit is niet op bedrijventerrein Het Ambacht maar rechts ernaast.

De prijsuitreiking vindt plaats in het Dorpshuis aan de Kerklaan met een hapje en een drankje.

Er zijn bij alle ringsteekwedstrijden leuke en mooie prijzen te winnen. De verzorging en de veiligheid zijn in alle plaatsen goed verzorgd.

Kent u menners bij u in de buurt of bij u op de stal, vraag gerust of zij ook mee willen doen. Deelname is geheel gratis.
Wij hopen van harte dat u met veel aanspanningen aanwezig zult zijn en laat zien dat het ringsteken in onze streek nog zeer actief is.

BBQ en rit 19 augustus

Voor alle leden organiseren wij een BBQ bij de “Wild Horse Stables”
op zondag 19 augustus!!!! Hogedijk 25, 2435 ND, Zevenhoven.

Wij ontvangen u graag vanaf 16.00u. De kosten voor de BBQ zijn € 5,- per persoon.

Het is belangrijk dat u zich van tevoren opgeeft voor deze BBQ. Dit kunt u doen bij Leo Koot 071 3413198.
NIET OPGEVEN BETEKEND NIET ETEN!
Voorafgaand aan deze BBQ is er een rit georganiseerd, want het gebied rond Nieuwkoop, Woerdense Verlaat, Nieuwveen, is prachtig om daar met paard en wagen te rijden.

Leo Koot ontvangt u op hetzelfde adres als hierboven maar dan om 09.45u. Koffie/thee staat klaar en u kunt uw wagens daar prima kwijt. Om 11.00u start de rit en u bent dan zeker op tijd terug voor de BBQ! Ook voor deze rit kunt u zich opgeven bij
Leo Koot 071 3413198.

Een fijne rit en BBQ gewenst!

Veluwerit Kootwijk 2015 035