Nieuwtjes uit de vereniging

Ritjes Willem van de Berghstichting 12 mei

De bewoners van de Willem van de Berghstichting staan weer uit te kijken naar onze leden die, zichzelf, paarden en wagens ter beschikking stellen om hen een onvergetelijke middag te bezorgen.

Zaterdag 12 mei, aanvang ritjes 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.
Het adres is; Zwarteweg 20, 2201 AC Noordwijk (dit is de algemene ingang van de stichting)
De plek waar men kan verzamelen voor in en uitspannen, is op het terrein rond de Paardenlaan. Als dank voor uw inzet, is er na afloop altijd een hapje en een drankje. Hiervoor wil de leiding graag weten hoeveel rijtuigen en personen aanwezig kunnen zijn.

Wij hopen echt op uw medewerking en zien u graag de 12e!!!!

Gezellige korte rit, zondag 13 mei

Op zondag 13 mei zullen wij een korte rit rijden. Ontvangst vanaf 09.45u en vertrek rit om 11.00u.
Het adres is; Parkeerplaats Koninklijke Beuk Touringcars, van Berckelweg 32, 2203 LB Noordwijk.
Deze rit zal door Ellen Schelvis uitgezet worden. Het wordt een rit tussen de 15 en 20 km met een stop. Het tempo zal ook laag liggen.

Geschikt voor jonge paarden, kleinere paarden, paarden op leeftijd en paarden die net herstellende zijn. Het is wel de bedoeling dat er zich, voor deze rit, genoeg aanspanningen aanmelden. Met genoeg, bedoelen wij minimaal 6 aanspanningen. Op dit moment hebben wij al 3 aanspanningen die zeker mee gaan.

Ook hier geldt; Wilt u zo vriendelijk zijn u uiterlijk donderdag 10 mei op te geven aan het secretariaat!!!

Genoeg leuke dingen om te doen in het Moederdag weekend!

Veluwerit Kootwijk 2015 035